Ingrediente

  • 12 linguri de lapte
  • 14 linguri de ulei
  • 13 linguri de zahar alb sau 14 linguri de zahar din trestie (este mai scump dar mai bun decat cel alb)
  • 2 oua
  • 1 pachet de praf de copt sau o lingurita de bicarbonat
  • 500 – 600g faina (eu folosesc faina 650)
  • 2 pachete de zahar vanilat

Se amesteca zaharul cu ouale pana se dizolva. Se adauga laptele, uleiul si faina amestecata cu praful de copt sau bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Pentru ca unele lingurile pot fi diferite, unele mai mari altele mai mici, este bine sa adaugati faina cat sa puteti face o foaie.

Biscuitii se aseaza in tava fara ca sa o ungem. Cuptorul trebuie sa fie incalzit cu 5-10 minute inainte de a introduce tava cu biscuitii.

Se vor coace la temperatura de 150°C, timp de 25-35 de minute.

Ingredientele cele mai importante sunt rabdarea si dragostea.

Anunțuri