Poate ca unii dintre noi isi mai amintesc, poate ca altii au uitat, desenele animate la care ne uitam atunci cand eram mici. Desi tindem sa credem ca lipsa mai multor desene animate era un lucru rau care ni s-a intamplat  atunci cand eram copii, am inceput sa realizez cat de important este pentru un copil un program cu cat mai putine desene sau orice fel de programe TV si cat mai multe activitati practice.

Este adevarat ca desenele pentru copii  nu trebuie sa lipseasca cu desavarsire. Au si ele rolul lor in viata noastra. Pe Matei unul dintre posturile TV  l-a ajutat sa invete sa numere in engleza. Bineinteles ca nu doar de la TV va invata anumite lucruri, este foarte important sa ii ajutam si noi sa inteleaga mai bine ceea ce vad. Este foarte important sa detinem controlul chiar si atunci cand ii lasam in fata televizorului.

Este adevarat ca este foarte greu si asta inseamna mai putin timp liber pentru  noi, dar sa stiti ca merita, iar rezultatele se vor vedea la o varsta mai mare a copilului.

Anunțuri