Sirop de agave

L-am descoperit in dulapul soacrei mele si am hotarat sa ma documentez mai bine si iata informatiile pe care eu le-am  gasit.

Este ideal pentru indulcirea produselor lactate, a produselor de patiserie si a bauturilor. Pentru o alimentatie sanatoasa.Este ideal pentru indulcirea produselor lactate, a produselor de patiserie si a bauturilor. Pentru o alimentatie sanatoasa. mai putin

A se folosi la temperaturi mai mici de 40 grade C. Se poate consuma zilnic. A se pastra in frigider dupa deschidere.

http://www.naturaplant.ro/produse/4073/Sirop_de_agave_ecologic

Este recomandat si pentru persoanele cu diabet.

Se dizolva usor in lichide si poate fi folosit in loc de zahar sau miere in orice preparate.

http://www.magazin-naturist.ro/hrana-pentru-mileniul-iii-%28produse-bio-ecologice-alimentare%29/sirop-de-agave-bio-500-ml-allos-biomarkt–6186

Eu am folosit, siropul de agave,  la indulcirea cafelei si nu i-a schimbat gustul asa cum o face mierea.