Nu este indicat un nume de copil atat de neobisnuit, deoarece exista riscul ca ceilalti copii sa rada de numele respectiv pe masura ce copilul creste.

Nu ar trebui sa alegi un nume care este cu adevarat dragut pentru un bebelus, dar va suna stupid atunci când copilul va creste.

Evitaţi numele de copii care ar putea genera porecle jigitoare atunci cand cei din jurul copilului vor incearca sa le scurteze.

Tu si familia ta s-ar putea sa nu doriţi un nume care este atat de greu de pronunţat si de scris, pentru ca oamenii il vor gresi mereu, si copilul tau va fi nevoit sa-si petreaca viata corectandu-i.

Ar fi bine să te gandesti la un nume care va merge bine cu numele tau si cu cel al fratilor sau surorilor, astfel încat, daca ii vei striga pe toti pentru cina, sau daca vei semna o felicitare pentru o ruda, sa nu sune prea ciudat.

Trebuie  sa cauti un nume pe care sa nu il poarte prea multe persoane din jurul tau.Si care sa nu fiee identificat cu o persoana nu foarte simpatizata de cunostinte  sau un personaj negativ.

Reclame