Cura dureaza 13 zile, este grea, dar este foare eficienta. Schimbarea metabolismului este asa de profunda incat la sfarsitul dietei se poate reveni la alimentatia normala fara a mai lua in greutate timp de 2 ani.
Daca se respecta regimul zilnic punct cu punct, se poate pierde toata
grasimea acumulata in tesuturi. Cura trebuie urmata 13 zile, nici o zi in plus, nici o zi in minus.
Am cunoscut pe cineva care a urmat-o si trebuie sa recunosc ca a slabit, dar nu foarte mult pentru ca nu cred ca a respectat dieta punct cu punct.
Mai trebuie sa va spun ca si eu am incercat sa o tin si mi s-a parut greu de tinut din trei motive; in primul rand costa destul de mult, in al doilea rand iti i-a destul de mult timp prepararea produselor si in al treilea rand este greu sa o respecti cand ai un loc de munca solicitant sau cand stai cu un bebe al carui program este destul de incarcat.
Sunt sigura ca sunt persoane care o pot urma.
Multa bafta! Sunt sigura ca va da rezultate.
27/02/2010 at 2:03 PM
ai uitat sa spui in ce consta dieta 🙂
27/02/2010 at 2:31 PM
Imi cer scuze pentru intarziere.
Tocmai s-a trezit copilul si a trebuit sa ma ocup de el.
28/02/2010 at 3:01 PM
sa-ti traiasca frumosul cel mic. si voi, parintii lui. ne dai totusi dieta?
28/02/2010 at 3:11 PM
Am postat-o inca de ieri.
Te rog sa mai verifici, la categoria „Cum sa slabesc sanatos”-„Dieta pentru schimbarea metabolismului”.
Ma bucur ca sunt persoane care vor sa isi modifice metabolismul.
Multumim pentru urari.
27/03/2012 at 1:14 PM
Recomandari:
* – Orice adaos de aliment in afara celor permise in cura (o bomboana, o guma de mestecat, un biscuit, un pahar de bere sau vin) impune oprirea imediata a curei, fiindca ea nu mai are nici un efect. Cura poate fi reluata abia peste 6 luni.
* – Daca nu rezistati sa tineti dieta mai mult de 6 zile (respectand corect prevederile alimentare), opriti-va si reluati cura dupa 3 luni.
* – Pentru a putea respecta dieta prescrisa, evitati in cele 13 zile vizitele sau musafirii.
* – Daca va chinuie foamea, beti apa, cel putin 2 l/zi.
* – Salata verde cuprinsa in dieta trebuie sa fie proaspata.
* – Codul (pestele) poate fi inlocuit cu pastrav sau calcan.
* – Cafeaua nu poate fi inlocuita cu ceai sau invers.
* – Iaurtul natural este cel nepasteurizat, fara adaos de zahar sau fructe.
Ziua 1
• – mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar
• – pranz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac + 1 rosie
• – cina: 200 g friptura de vac + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie
Ziua 2
• – mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar
• – pranz: 250 g sunca + 1 cutie iaurt natural
• – cina: 200 g friptura de vaca + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie
Ziua 3
• – mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita
• – pranz: 2 oua fierte tari + 1 felie sunca + 1 salata
• – cina: telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat (mar, para, portocala)
Ziua 4
• mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita
• pranz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie iaurt natural
• cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 g branza de vaci
Ziua 5
• – mic-dejun: 1 morcov mare ras
• – pranz: 200 g cod fiert cu zeama de lamaie + 1 lingurita unt
• – cina: 200 g friptura de vaca + 1 telina rasa
Ziua 6
• – mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita
• – pranz: 2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras
• – cina: 1/2 pui + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie
Ziua 7
• – mic-dejun: 1 ceasca de ceai fara zahar
• – pranz: nimic (bea multa apa, ajuta!)
• – cina: 200 g cotlet de miel + 1 mar
Ziua 8
• – mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar
• – pranz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac + 1 rosie
• – cina: 200 g friptura de vac + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie
Ziua 9
• – mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar
• – pranz: 250 g sunca + 1 cutie iaurt natural
• – cina: 250 g friptura de vaca + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie
Ziua 10
• – mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita
• – pranz: 2 oua fierte tari + 1 felie sunca + 1 salata
• – cina: 1 telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat (mar, para, portocala)
Ziua 11
• – mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita
• – pranz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie iaurt natural
• – cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 g branza de vaci
Ziua 12
• – mic-dejun: 1 morcov mare ras
• – pranz: 200 g cod fiert cu zeama de lamaie + 1 lingurita unt
• – cina: 250 g friptura de vaca + 1 telina rasa
Ziua 13
• – mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita
• – pranz: 2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras
• – cina: 250 g pui + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie